I LOVE SUSHI & POKE BOWL ROKADE UTRECHT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 576 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I Love Sushi & Poke Bowl Rokade Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

29 feb 2024 om 21:55 De sushi mi was heerlijk!! Maar de bezorging duurde twee uur!! Dat was het toch echt niet waard
25 feb 2024 om 19:02 Beetje weinig zalm poke bowl verder smaakte het prima.
24 feb 2024 om 21:06 NIET NORMAAL. Zit nog steeds te wachten op mijn inmiddels meer dan 3 UUR!!!!’ Drie keer gebeld zou elke keer binnen 15 minuten bezorgd worden. Echt heel slecht die vraag me af of eten nog wel komt. Compensatie van hele best. zou terecht zijn.
24 feb 2024 om 20:29 Uiteindelijk is er niks bezorgd. En telefonisch niet bereikbaar.
24 feb 2024 om 0:30 Bezorging duurde meer dan 2 uur. Telefoon werd niet opgenomen, en de warme gerechten in m'n bestelling waren koud. Ik vind het eten van hier vaak wel lekker, maar het bezorgen duurt vaak enorm lang, en deze 2+ uur was echt too much.
19 feb 2024 om 13:40 Very quick and efficient
18 feb 2024 om 20:57 Lekkere poke bowl. Wel echt heel gierig met 3 flinterdunne plakjes avocado voor €1 bijbetalen. Dan verwacht je mee.
2 feb 2024 om 20:00 Delicious like ever
27 jan 2024 om 17:16 Het duurde enorm lang voor het eten kwam en het eten was koud
14 jan 2024 om 7:35 De bezorging was een uur te laat…
13 jan 2024 om 11:02 Heel lekker en de bezorging kwam op tijd. Bezorgster was ook heel vriendelijk!
4 jan 2024 om 20:52 Keurige selectie suchi. Ook fijn dat ze wat Teriyaki enzo hebben voor de diegenen in de familie die net iets minder van sushi houden