I LOVE SUSHI & POKE BOWL ROKADE UTRECHT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 619 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I Love Sushi & Poke Bowl Rokade Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2024 om 20:37 Pokebowls zijn echt heel erg aan te raden. Super lekker. Op de afgesproken tijdstip geleverd.
14 jun 2024 om 19:13 Ik geef aan dat de deurbel kapot is en of hij mijn telefoonnummer kan bellen, kom ik na 1,5 uur en na dat ik gebeld heb erachter dat het voor me deur staat zonder dat ik er iets van af weet, vervolgens kom ik erachter dat ik geen sojasaus geen wasabi
12 jun 2024 om 21:14 Heerlijke Poké bowl en lekker snel bezorgd! Top!
10 jun 2024 om 21:47 Het duurde ongeveer 2 uur voordat het kwam.
8 jun 2024 om 21:50 We moesten te lang wachten! En communicatie was ook niet te doen! Het mag beter!!! Voor derest was het lekker en we konden genieten
8 jun 2024 om 19:50 Meer dan 2 uur moeten wachten!
8 jun 2024 om 9:24 It’s very good! I really like the sushi, but I ask for the box with 42 pieces e just come 40.
2 jun 2024 om 12:34 3 uur langer gewacht op de bestelling. Na 2 uur eindelijk iemand aan de lijn "ja het is de deur nog niet uit maar het zou er over 15 minuten moeten zijn". LEUGENS! Pas nadat thuisbezorgd heeft gebeld zijn ze het komen brengen. NIET HIER BESTELLEN!
1 jun 2024 om 19:41 De bestelling kwam 30 min later dan dat de foodtracker aangaf en daarnaast was de bestelling niet compleet. Toen ik het restaurant wilde bellen om dit aan te geven, kreeg ik antwoordapparaat zonder de mogelijkheid om iets in te spreken.
31 mei 2024 om 20:54 Poke bowl was erg lekker. De bezorging was minder kwam niet op tijd ondanks ik eerder had besteld en tijd had aangegeven.
30 mei 2024 om 21:57 Erg lekker en niet zo duur!
9 mei 2024 om 19:57 Bezorger was veel te laat en ze communiceren heel erg onduidelijk over de bestelling